Lekdetectie expert in Schiedam

Een lekkage is bijzonder vervelend. Niet alleen zorgt een lekkage vaak voor waterschade aan uw woning, het veroorzaakt bovendien regelmatig schimmelplekken. Die kunnen schadelijk zijn voor uw gezondheid. Wacht daarom niet en onderneem vandaag nog actie.

Schakel in de regio Schiedam Moorman Totaal Techniek Lekdetectie in om uw lek door experts op te sporen en te herstellen. Bij ons bent u altijd snel van uw lekkage verlost. Zo hoeft u zich niet langer zorgen te maken.

Hoe werkt lekdetectie?

Lekdetectie spoort met behulp van zeer geavanceerde apparatuur lekkages op. Met bijvoorbeeld een infrarood warmtecamera kunnen we zien waar waterlekkages zitten. Op die manier kunnen we achter muren en onder vloeren kijken, zonder dat we daarvoor hak- of breekwerk nodig hebben. Zo richten we geen onnodige schade toe en voorkomen we verdere overlast. Andere methoden die we inzetten zijn ultrasone detectie, thermografie en traceergasdetectie.

Wilt u weten hoe wij u in Schiedam en omgeving kunnen helpen? Bel ons dan vandaag nog. Liever eerst inzicht in uw kosten? Vraag dan onze gratis offerte aan. Wij helpen u graag!

Offerte aanvragen