Lekkage opsporen in Vlaardingen

Een lekkage kan veel schade veroorzaken. Uw lekdetectie expert uit Vlaardingen kan een lekkage snel voor u opsporen, zodat u er niet langer last van heeft. Zo beperkt u de waterschade en voorkomt u dat vocht- en schimmelplekken zich uitbreiden.

Anders dan veel loodgieters en klusjesmannen maakt Moorman Totaal Techniek Lekdetectie gebruik van hypermoderne opsporingsmethoden. Het grote voordeel hiervan is dat uw lek snel is opgespoord zonder dat daarbij hak- en breekwerk aan te pas komt. Dat bespaart u overlast én kosten.

Onze werkwijze in Vlaardingen

Bij het opsporen van lekkages gaan wij heel secuur te werk. Onze specialist maakt gebruik van geavanceerde apparatuur om uw lekkage op te sporen. Ook als een lek achter een muur, boven een plafond of onder een vloer zit.

De methoden die wij inzetten zijn endoscopie, thermografie, ultrasone detectie en traceergasdetectie, afhankelijk van het soort lek. Welke methode we inzetten, bepalen we ter plekke. Zo passen we onze werkwijze altijd aan de omstandigheden en omgeving aan.

Woont u in de regio Vlaanderen en wilt u meer over onze diensten weten? Neem dan telefonisch contact met ons op en bel ons op het nummer 085 - 106 12 89. Wij staan voor u klaar! Liever eerst inzicht in uw kosten? Vraag dan onze gratis offerte aan. We zijn u met plezier van dienst!

Offerte aanvragen