Detectiemethoden van Moorman Totaal Techniek Lekdetectie uit Rotterdam

Vrijwel al het leidingwerk in uw woning zit netjes verstopt in de muur of onder de vloer. Toch kunnen wij iedere leiding precies bekijken, zonder enig hak- en breekwerk! Hoe dit kan? Als lekdetectie expert hebben we een groot aantal detectiemethoden tot onze beschikking. Hiermee kunnen wij als het ware ‘door muren en vloeren heen kijken’. We kunnen precies in kaart brengen hoe in uw woning het leidingwerk precies loopt en sporen snel op waar in de leiding een probleem is ontstaan. Lekkage is snel verleden tijd!

Ieder lek is uniek, wij beslissen dan ook altijd pas ter plekke welke detectiemethoden nodig zijn. In veel gevallen wordt er een combinatie gemaakt van verschillende methoden. Onze ervaren specialisten weten precies wat de beste werkwijze is in uw situatie. Woont u in Rotterdam of omgeving en is er sprake van lekkage in uw woning? Aarzel dan niet en neem contact op met Moorman Totaal Techniek Lekdetectie, we helpen u graag.

Een greep uit onze detectiemethoden

Ultrasone detectie
Ultrasone lekdetectie werkt met behulp van ultrasone geluidsgolven die vanuit de woning naar buiten worden uitgezonden. Een sterker geluid op een bepaalde plaats is aanduiding voor lekkage bij bijvoorbeeld kozijnen of rubbers.

Thermografie
Thermografie of infrarood maakt warmtebeelden met behulp van een infraroodcamera. Hierdoor wordt warm of koud water buiten een leiding zichtbaar zonder te hoeven hakken of breken.

Traceergasdetectie
Leidingen worden bij deze methode onder druk gezet met een speciaal lekgas. Vervolgens wordt met speciale traceergas apparatuur opgespoord of er ergens gas uit de leiding lekt: dit drukverlies duidt op lekkage. Met de traceergastechniek wordt zelfs de kleinste lekkage opgespoord.