Lekkage opsporen in Rotterdam

Als u bij lekkage in de regio Rotterdam een beroep op Moorman Totaal Techniek Lekdetectie doet, komen wij zo spoedig mogelijk naar u toe om de situatie te bekijken. We werken met geavanceerde apparatuur, waardoor we uw woning niet erger hoeven te beschadigen. We brengen in kaart waar het leidingwerk precies loopt en voeren verschillende metingen uit, bijvoorbeeld met behulp van een drukmeter of een warmtebeeldcamera. Ook beschikken we over een kleine camera die in leidingwerk of andere kleine ruimten geplaatst kan worden en die op afstand bestuurbaar is. Hierdoor kunnen we elke leiding van binnenuit bekijken en hebben we snel inzicht in de precieze situatie!

Lekdetectie veelal kosteloos!

Misschien twijfelt u over het inschakelen van een lekdetectiebedrijf zoals het onze, omdat wij op het eerste oog duurder lijken dan de gemiddelde loodgieter. Het klopt dat onze prijzen hoger liggen. Dit komt door de apparatuur waarover wij beschikken. Hierdoor kunnen wij schadevrij te werk gaan en voorkomt u kosten voor sloop- en herstelwerk. Bovendien kost onze service u vaak helemaal niets!

Hoe dit kan? Verzekeraars zijn voorstander van onze schadevrije aanpak. Eigenaars van een koopwoning kunnen de kosten voor lekdetectie dan ook vaak volledig vergoed krijgen vanuit hun opstalverzekering. Onze experts voorzien u van een professioneel meetrapport, dat u overhandigt aan uw verzekeraar. Zij doen de rest! Wilt u hier meer informatie over? Of wilt u meteen een afspraak maken voor het opsporen van lekkage in Rotterdam? We zijn u graag van dienst.