Lekkage in Rotterdam?

Ontstaan er vochtplekken of zelfs schimmels op uw muren of plafond? Heeft u veel last van condens, droogt uw was erg langzaam of ziet u uw energierekening langzaam oplopen? Grote kans dat er ergens in uw woning een lek is ontstaan. Lekkages zijn met het blote oog vaak niet waar te nemen. De meeste mensen vermoeden pas dat er sprake is van lekkage op het moment dat er overlast ontstaat. Water stroomt immers buiten de leiding en kan uw woning ernstig beschadigen! Het is daarom belangrijk dat u niet te lang wacht zodra u lekkage vermoedt, schakel meteen hulp in!

Als u sloop- en herstelwerkzaamheden wilt voorkomen, kunt u het best een lekdetectie expert inschakelen. In Rotterdam en omgeving raadpleegt u hiervoor Moorman Totaal Techniek Lekdetectie. Een gespecialiseerd lekdetectiebedrijf heeft geavanceerde apparatuur tot zijn beschikking, waarmee elk lek kan worden opgespoord zonder hak- en breekwerk. Wij bieden u een schadevrije oplossing!

Dag en nacht bereikbaar

Water dat bij lekkage uit een leiding loopt zoekt altijd de weg van de minste weerstand. Om deze reden zal het water een weg naar buiten zoeken, dwars door houtwerk, isolatiemateriaal, behang en stucwerk. Uw woning kan hierdoor ernstig en blijvend beschadigd raken. U kunt de schade minimaal houden door direct actie te ondernemen als u het lek opmerkt. Woont u in Rotterdam of omstreken? Dan kunt u ons gelukkig dag en nacht bereiken, we komen meteen naar u toe!